Беновска пита Борисов за меморандума с Gemcorp и IP3 на пресконференция в централата на

...
Беновска пита Борисов за меморандума с Gemcorp и IP3 на пресконференция в централата на
Коментари Харесай

Бойко Борисов: За меморандума с Gemcorp и IP3 няма да сезирам ДАНС и прокуратурата

Беновска пита Борисов за меморандума с Gemcorp и IP3 на конференция в централата на ГЕРБ от 19-ти април 2022 година, излъчена непосредствено в   пита-Радио К2, във  и по Радио К2 на 93.9MHz.

Илиана Беновска: Г-н Борисов, не се разбра ясно ще предприемете ли юридически дейности, ще сезирате ли ДАНС с всички тези спомагателни обстоятелства, които в този момент съобщихте?

Бойко Борисов: От ДАНС нямат такива пълномощия!

Илиана Беновска: Кирил Петков сезира ДАНС!

Бойко Борисов: Оставете го, той не ги познава нещата! Той ги приказва едни – действителното фактически, мечтаното фактически! Той се обърква индивида!

Илиана Беновска: Добре, прокуратурата?

Бойко Борисов: Не желая изобщо да месим прокуратурата! Хората, в случай че може посредством Вас да стигне до повече хора, това е задоволително!

Илиана Беновска: Тоест чакаме свободното рухване на тези, които подписаха „ по радостни чорапи “ този меморандум?

Бойко Борисов: Чакай, че и аз съм с такива! Недей!

Илиана Беновска: Я да ги забележим!

Бойко Борисов: И аз станах съвременен!

Илиана Беновска: Чакате свободното рухване на „ Промяната “ и това ще ви приближи до властта, по този начин ли да разбирам?

Бойко Борисов: Не, ние не желаеме власт! Ние сме се науправлявали и изобщо нямаме самоцел към това! На мен ми е мъчително за хората. Мъчно ми е, че от водачи на Балканите станахме за посмешище сега. Лидери! Всичко минаваше през София! Сега ние от Северна Македония разбираме какво се гласи, какво се прави, по какъв начин се прави. Самолети пускахме до Скопие, не помните ли? Фанфари! Шампанско! Къде е самолетът?

Илиана Беновска: Лети!

Бойко Борисов: Къде лети?

Илиана Беновска: Лети!

Бойко Борисов: Лети празен и ние го дотираме, данъкоплатците го дотират! Както данъкоплатците дотират и тези самолети, които летяха през вчерашния ден!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР